Το Mirror Booth αποτελεί την πιο κομψή και ιδανική λύση για το το γάμο σας ή την εκδήλωση όπου και αν συμβαίνει. Θα ταιριάξει τέλεια σε οποιονδήποτε χόρο και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Πίσω απο την εκπληκτική εμφάνιση το Mirror Booth, κρύβει μια προηγμένη τεχνολογία έξυπνης αφής, ένα καταπληκτικό λογισμικό, τεχνολογία kinect, αυτοματισμοί, και πολλά άλλα

Το Mirror Booth παρέχει εκπληκτικές εκτυπώσεις πλήρους μεγέθους . Σταθείτε όσο πιο κοντά ή τόσο μακριά όσο χρειάζεστε αιχμαλωτίστε τη στιγμή και αποκτήστε το καλύτερο αναμνηστικό.

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Mirror Booth που θα σας φέρουν την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο και ξεχάστε τους παραδοσιακούς και βαρετούς τρόπους φωτογράφισης.

Η εμπειρία του χρήστη γίνεται μοναδική και διασκεδαστική. Το Mirror Booth σας καθοδηγεί, σας συγχαίρει, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αγγίξετε και να χαμογελάσετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία εκτύπωση πλήρους μεγέθους 6 × 4″ ή σε πολλαπλά πορτρέτα σε μία εκτύπωση. Όλα είναι δυνατά μέσω του μενού Αdmin Εasy Αccess στο Mirror Booth